Η ομάδα μας

Ξεκινήσαμε το 2010, στην αρχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης και εκπαιδευτήκαμε στα δύσκολα.

Εστιάσαμε στον πελάτη και όχι στο ακίνητο με αποτέλεσμα όσοι μας εμπιστεύθηκαν και καλύψαμε τις ανάγκες τους, να παραμένουν πιστοί στην ομάδα μας, να συστήνουν φίλους και συγγενείς και να διευρύνεται έτσι η αλυσίδα των ευχαριστημένων πελατών μας.

Δεν πουλάμε ακίνητα. Προσφέρουμε υπηρεσίες προκειμένου να πουληθεί ένα ακίνητο. Και αυτό το κάνουμε με συνέπεια από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας.

Όσο μας ενδιαφέρει το ακίνητο άλλο τόσο μας ενδιαφέρει και ο άνθρωπος που το έχει ή που θέλει να το αγοράσει. Στόχος μας είναι η κάλυψη της ανάγκης του με τον καλύτερο και συντομότερο τρόπο.

Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε.
  • Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη.
  • Συνεργαζόμαστε μεταξύ μας.
  • Συνεργαζόμαστε με όλους τους αδειούχους μεσίτες της περιοχής που βρίσκεται ή που ψάχνουμε το ακίνητο.

Είμαστε το πρώτο γραφείο που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, τον Μάιο του 2010, έχει μόνιμη νομική συμβουλευτική υποστήριξη όλων των πελατών του, από το εξειδικευμένο στις αγοραπωλησίες δικηγορικό γραφείο Παρασκευάς Λιάρτης – Σταύρος Νικηφοράκης & Συνεργάτες. Ένα γραφείο που μέχρι σήμερα έχει επιλύσει άπειρα προβλήματα πελατών μας, όταν ακόμα και οι υπηρεσίες που τα δημιουργούσαν πίστευαν ότι είναι δυσεπίλυτα.

Οι διαφημίσεις μας είναι πάντα ανάλογες με το ακίνητο που θέλουμε να πουλήσουμε και ποτέ μαζικές.

Συμμετέχουμε σε όλα τα Ελληνικά και ξένα portals προώθησης ακινήτων αλλά και σε όλα τα social media μέσα από τα οποία κάνουμε τις περισσότερες πωλήσεις μας.

Ωστόσο δεν διαφημίζουμε όλα τα ακίνητα παντού. Επιλέγουμε το target group των αγοραστών του κάθε ακινήτου και κάνουμε ειδικό πρόγραμμα προώθησης, διαφορετικό για κάθε ακίνητο.

Συμμετέχουμε σε όλα τα σεμινάρια εκτίμησης, αξιολόγησης, διαπραγμάτευσης, του συλλόγου Μεσιτών Αττικής Αθηνών του οποίου είμαστε ολοι μέλη, αλλά και της CEPI, του ευρωπαϊκού οργανισμού εξειδικευμένων μεσιτών στον οποίο ανήκουμε.

Συνεργαζόμαστε με αντίστοιχου επιπέδου γραφεία σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και έχουμε πελάτες απ’ όλο τον κόσμο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη αγοραπωλησία είναι η αλήθεια από όλες τις πλευρές. Και αυτή την αλήθεια δεν την διαπραγματευόμαστε.

Είμαστε boutique, δεν είμαστε εργοστάσιο.
Και αυτό είναι επιλογή μας.

Εβίτα Ελευθερουδάκη

Loading...