Βάνια Χουλιάρα

Διακοσμήτρια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με σπουδές στην Ελλάδα, και στο εξωτερικό (Lanscape Architect, MA Interior Architectural Design Univesity of Derby, UK), συνεργάτης μεγάλου αρχιτεκτονικού γραφείου που εξειδικεύεται στο B.I.M (Building Information Modeling).

Εδώ και δέκα χρόνια συνεργάζεται με την Epsilon Team και επιμελείται της εσωτερικής διακόσμησης καταστημάτων, κατοικιών αλλά και ξενοδοχείων, στην Αττική, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Το σημαντικό στη δουλειά της είναι οι καινοτόμες ευφάνταστες αλλά και πολύ λειτουργικές προσεγγίσεις της, που όμως ποτέ δεν έρχονται σε αντιδιαστολή με τις ανάγκες και το γούστο των ιδιοκτητών που την εμπιστεύονται.

Κάθε προσέγγιση που κάνει είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες, έστω και όταν τα αρχιτεκτονικά σχέδια είναι παρεμφερή. Κανένα ακίνητο που μελέτησε, δεν μοιάζει με κάποιο άλλο. Γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά «η εσωτερική διακόσμηση είναι το αποτύπωμα κάθε ανθρώπου και κανένα αποτύπωμα δεν μοιάζει με το άλλο».

Όλες οι προτάσεις της παραδίδονται στον πελάτη με 3D παρουσίαση, ώστε να ξέρει εκ των προτέρων πως θα είναι κάθε γωνιά του ακινήτου του, να ζητήσει αν χρειάζεται αλλαγές και να βάλει την προσωπική του πινελιά πριν την ολοκλήρωση του έργου.

Loading...